迎接访问大发棋牌游戏官网 ! 资本网站为民间交流网站,重大为普遍大发棋牌游戏提供报考指导服务,血站信息仅供学习交流使用,法定信息以江苏省教育考试院www.jseea.cn为准。
  • 咨询电话:0512-67311639
  • 刺探成考刺探成考
  • 在线课堂在线课堂
  • 成考视频成考视频
  • 读书中心读书中心
  • 知识分子学位知识分子学位
  • 每年真题每年真题
  • 都市:
  • 郑州
  • 佳木斯
  • 贵阳
  • 拉萨
  • 本溪
  • 台北市
  • 大连
  • 淮阴
  • 石家庄
  • 无锡
  • 宿迁
  • 泽州
  • 成考系统:
  • 本站预报名系统
  • 选定查询
  • 贡献查询
  • 成考辅导
  • 申请结果查询
  • 成考党籍查询系统
  • 迎接关注微信公众号
  • 大发棋牌游戏查询服务大厅
  • 大发棋牌游戏交流群
  • 会员证打印入口
  • 2020年本站高起点《英语》宪章题及答案(1)

    2020-02-11 10:55:12   来源:大发棋牌游戏官网    点击: 读书交流群+ 参加 微信公众号+ 关怀
    笔者:赵先生
      【导读】想要到位2020年广东成考之同窗,趁着现在时间可以名特优新的复习,累计跟着大发棋牌游戏官网来看望2020年广东成考之模拟题及答案,更多2020成人高考模拟试题、2020成考经验等信息,请及时关注“大发棋牌游戏官网”微信公众号获取!

      2020年本站高起点《英语》宪章题及答案(1)

      一、语音知识(共5小题;每题1.5成份,共7.5成份。)

      在下列每组单词中,有一度单词的划线部分与其他单词的划线部分的谐音不同。找出这个词,并把他前面的大写字母填入左边括号里。

      ( )1.A. group B. about C. found D. without

      ( )2.A. result B. decorate C. suggest D. impress

      ( )3.A. water B. what C. chalk D. almost

      ( )4.A. jacket B. radio C. change D. hate

      ( )5.A. then B. invent C. ever D. eve

      二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5成份,共37.5成份。)

      副每小题的四个选择项中,选定最佳的一项,并把他前面的大写字母填入左边的句号里。

      ( )6. A computer _______ think for itself; it must be told what to do.

      A. can’t B. couldn’t C. may not D. might not

      ( )7. Don’t smoke in the meeting-room, ________?

      A. do you B. will you C. can you D. could you

      ( )8. —Have you moved into the new house?

      —Not yet. The rooms ________.

      A. are being painted B. are painting C. are painted D. are being painting

      ( )9. Alexander Graham Bell invented ________ telephone in 1876.

      A. \ B. a C. the D. one

      ( )10. We ________ each other the best of luck in the examination.

      A. hoped B. wanted C. expected D. wished

      ( )11. ______! There’s a train coming.

      A. Look out B. Look around C. Look forward D. Look on

      ( )12.—Will somebody go and get Dr. White?

      —He’s already been _______.

      A. asked for B. sent for C. called for D. looked for

      ( )13._______ he was old and sick did the enemy set him free.

      A. Until B. Not until C. Unless D. When

      ( )14.—We haven’t heard from Jane for a long time.

      —What do you suppose ________ to her?

      A. was happening B. to happen C. has happened D. having happened

      ( )15. These players lost the game. They were ______ players.

      A. losing B. lost C. lose D. being lost

      ( )16. Mrs. Smith warned her daughter ________ after drinking.

      A. never to drive B. to never drive C. never driving D. never drive

      ( )17.—Do you know Jim quarreled with his brother?

      —I don’t know, ________.

      A. nor don’t I care B. nor do I care

      C. I don’t care neither D. I don’t care also

      ( )18.—How did you find your visit to the museum?

      —I thoroughly enjoyed it. It was _______ than I expected.

      A. far more interesting B. even much interesting

      C. so more interesting D. a lot much interesting

      ( )19. We couldn’t eat in a restaurant because _______ of us had ______ money on us.

      A. all; no B. any; no C. none; any D. no one; any

      ( )20. On Saturday afternoon, Mrs. Green went to the market, ______ some bananas and visited her cousin.

      A. bought B. buying C. to buy D. buy

      ( )21. These oranges taste ________.

      A. good B. well C. to be good D. to be well

      ( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.

      A. had written; left B. were writing; has left

      C. had written; had left D. were writing; had left

      ( )23. When and where to build the new factory _______ yet.

      A. is not decided B. are not decided

      C. has not decided D. have not decided

      ( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.

      A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing

      ( )25._______ any frogs when winter comes.

      A. You hardly can find B. Hardly you can find

      C. You can find hardly D. Hardly can you find

      ( )26.—The light in the office is still on.

      —Oh, I forgot ________.

      A. turning it off B. turn it off

      C. to turn it off D. having turned it off

      ( )27. The hero of the story is an artist in his ________.

      A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties

      ( )28. No one can be sure ________ in a million years.

      A. what man will look like B. what will man look like

      C. man will look like what D. what look will man like

      ( )29. Without electricity human life _______ quite different today.

      A. is B. will be C. would have been D. would be

      ( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.

      A. to wash B. washing C. wash D. to be washing

      参考答案

      一、语音知识

      1.A 2.A 3.B 4.A 5.D

      二、词汇与语法知识

      6.A 7.B 8.A 9.C 10.D 11.A 12.B 13.B 14.C 15.A 16.A 17.B 18.A 19.C

      20.A 21.A 22.D 23.A 24.B 25.D 26.C

      27.D 28.A 29.D 30.A

      上述就是关于2020年广东成考模拟题及答案的总体内容,大发棋牌游戏如果想获得更多关于江苏省成人高考相关资讯,如2020年本站网上报名时间、试验时间、申请条件以及相关知识,可关注“大发棋牌游戏官网”微信公众号。

      未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

    注:详细内容及信息以江苏省教育招生考试院为准

    未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

    转载请注明:文章转载自 大发棋牌游戏官网 [http://facepars.com/]
    本文关键词:
    本文地址: http://facepars.com/show-447-7340-1.html

    上一篇:2020年本站大发棋牌游戏官网《生态学》宪章题及答案(1)
    其次一篇:2020年广东成考大发棋牌游戏官网语文词语辨识题及答案

    本站提升便捷服务

    【试验时间:10月24、25日】

    本站报名系统 大发棋牌游戏官网免费课程领取
    距2020 成考试验:还剩 247 塞外
    【请广大大发棋牌游戏提前备考】
    参加江苏成考公众号
    大发棋牌游戏官网
    微信公众号
    (扫一扫加入)
    参加江苏成考交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与大发棋牌游戏自由互动、并且能直接与著名老师进行交流、解答。


  • 
       
       
  • <font id="f6f83284"></font>
  •